ΔΩΡΕΑΝ! Το πρώτο κεφάλαιο του ebook μας.

Επειδή Κανείς δεν Πηγαίνει στο Σχολείο για το E-commerce

Το Cartify Community είναι η πηγή σας για τα πιο πρόσφατα νέα, τάσεις και πληροφορίες. Είτε είστε έμπειρος επιχειρηματίας είτε απλώς ξεκινάτε το ταξίδι σας στον κόσμο του E-commerce, αυτή η κοινότητα παρέχει πολύτιμο περιεχόμενο για να σας βοηθήσει να παραμένετε ενημερωμένοι.

Δωρεάν

✅ 2 emails ανά μήνα
❌ Πρόσβαση στη Discord κοινότητα
❌ Πρόσβαση στο Αρχείο μας
❌ Ένα webinar το τρίμηνο
❌ Μηνιαία online κλήση

Pro

120€ /έτος

✅ 2 emails ανά μήνα
✅ Πρόσβαση στη Discord κοινότητα
✅ Πρόσβαση στο Αρχείο μας
✅ Ένα webinar το τρίμηνο
✅ Μηνιαία online κλήση

ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

Προσιτή γνώση

Η συνδρομή στο Cartify είναι σαν ένα εξειδικευμένο MBA στο Ecommerce - αλλά με ένα κλάσμα του κόστους (και δεν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι σας).

Μοναδικές πληροφορίες

Το Cartify είναι το μέρος για να κάνετε τις ερωτήσεις που δεν θα κάνατε στο LinkedIn και θα πάρετε πληροφορίες που δεν θα βρείτε από την Google.

Πρόσβαση στην κοινότητα

Υπάρχει ένα κανάλι για να μοιραστείτε ιδέες, να ακούσετε σχόλια για τη στρατηγική σας ή ακόμα και να μάθετε παραδείγματα από επιτυχημένα ecommerce καταστήματα.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

Έμποροι, επιχειρηματίες και marketers που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τα καταστήματά τους, να αξιοποιήσουν hacks ανάπτυξης και να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το DTC. 

ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ

Έχουμε εμμονή με την ανάπτυξη και την ανταλλαγή γνώσεων και πρακτικών συμβουλών σχετικά με το πώς να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και τις δεξιότητές σας στο μάρκετινγκ (με διασκεδαστικό τρόπο που θα ανυπομονείτε πραγματικά να διαβάσετε).

Πρακτική εκπαίδευση
Trends της αγοράς
Βέλτιστες πρακτικές
Δεδομένα του E-commerce

Σύχνες Ερωτήσεις

Έχεις ερωτήσεις; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Στο Cartify, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή περιεχομένου και εργαλείων με το καλύτερο στην κατηγορία τους που οι πελάτες μας βρίσκουν πολύτιμα. Λόγω της φύσης των ψηφιακών προϊόντων μας και της προσπάθειας που καταβάλλεται για τη δημιουργία τους, δεν προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων. Ωστόσο, εάν διαπιστώσετε ότι το Cartify δεν είναι το κατάλληλο, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας μαζί μας.

Ναι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίζουμε ομάδες που θέλουν να αναπτυχθούν μαζί. Εάν η ομάδα σας αποτελείται από περισσότερα από 3-4 άτομα, προσφέρουμε ειδικές ομαδικές εκπτώσεις για να διευκολύνουμε όλους να έχουν πρόσβαση στο Cartify. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της ομάδας σας
Προς το παρόν, προσφέρουμε μόνο ετήσιες συνδρομές στο Cartify. Αυτή η προσέγγιση μας επιτρέπει να επικεντρωνόμαστε στην παροχή συνεχούς αξίας και βελτιώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, διασφαλίζοντας ότι οι συνδρομητές μας έχουν μια σταθερά απρόσκοπτη εμπειρία.
Δεν προσφέρουμε δωρεάν δοκιμή αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, σας προσκαλούμε να εγγραφείτε δωρέαν για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι προσφέρει η κοινότητά μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να γνωρίσετε την ποιότητα και την αξία του περιεχομένου μας και να αποφασίσετε εάν η Pro έκδοση καλύπτει με τις ανάγκες σας.

Όχι, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή πρόσθετες χρεώσεις μετά την εγγραφή σας στο Cartify. Η συνδρομή σας σάς παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες και το περιεχόμενο που περιγράφονται στο σχέδιό σας, χωρίς εκπλήξεις. Πιστεύουμε στη διαφάνεια και στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους συνδρομητές και τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε με το  Cartify.

Τιμές
Βρες το κατάλληλο πακέτο για τις ανάγκες σου
Πρόσθετα
Ειδικά addons για κάθε περίπτωση
Blog
Ιστορίες, δεδομένα και συμβουλές για το Ecommerce.
Βοήθεια
Από την ομάδα του Cartify
Κοινότητα
Η πηγή σας για το Ecommerce
Newsletter
Γίνε πιο έξυπνος στο Ecommerce
Συνεργάτες
Πρόγραμμα συνεργατών
Ebook
Οδηγός κατασκευής eshop

Κάνε Εγγραφή στη Δωρέαν Εκδοχή του Cartify

Λάβε το εβδομαδιαίο newsletter σου με δεδομένα για το Ecommerce και ιστορίες ανάπτυξης των μεγαλύτερων DTC brands.
Δύο φορές το μήνα. Λιγότερο από 5΄ ανάγνωση. 100% δωρεάν.

Οδηγός Κατασκευής Dropshipping Eshop

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ την εισαγωγή και το πρώτο κεφάλαιο του ebook μας.

Ebook Cover Dropshipping Eshop με WooCommerce