ΔΩΡΕΑΝ! Το πρώτο κεφάλαιο του ebook μας.

Τι Μπορώ να Φτιάχνω και να Πουλάω Online (12 Έξυπνες Ιδέες)

τι μπορώ να φτιάχνω και να πουλάω online (οδηγός)

Τι Μπορώ να Φτιάχνω και να Πουλάω Online (12 Έξυπνες Ιδέες)

Στην εποχή του διαδικτύου, η δημιουργία και πώληση προϊόντων online αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επιχειρηματίες και δημιουργούς.

Από χειροποίητα κοσμήματα έως ψηφιακά προϊόντα, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε 12 δημιουργικές ιδέες που μπορείτε να εξερευνήσετε για να ξεκινήσετε τη δική σας online επιχείρηση.

τι μπορώ να φτιάχνω και να πουλάω online (οδηγός)
Περιεχόμενα

Στην εποχή του διαδικτύου, η δημιουργία και πώληση προϊόντων online αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επιχειρηματίες και δημιουργούς.

Από χειροποίητα κοσμήματα έως ψηφιακά προϊόντα, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε 12 δημιουργικές ιδέες που μπορείτε να εξερευνήσετε για να ξεκινήσετε τη δική σας online επιχείρηση.

Ιδέα 1: Χειροποίητα Είδη Ένδυσης και Αξεσουάρ

Η δημιουργία χειροποίητων ειδών ένδυσης και αξεσουάρ αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τους ενθουσιώδεις της μόδας και της χειροτεχνίας.

Μπορείτε να σχεδιάσετε και να παράγετε από πρωτότυπα ρούχα, σκουφιά και γάντια, μέχρι προσωποποιημένα αξεσουάρ όπως τσάντες, ζώνες, και κοσμήματα.

Η χρήση ποιοτικών υλικών και η προσοχή στις λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τα δημιουργήματά σας να ξεχωρίσουν.

Για την προώθηση των χειροποίητων ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, σημαντικό είναι να δημιουργήσετε μία δυνατή online παρουσία.

Πλατφόρμες όπως το Etsy, το Instagram, και το Pinterest είναι ιδανικές για την προβολή των δημιουργημάτων σας.

Επενδύστε σε ελκυστικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν τον μοναδικό χαρακτήρα και την ποιότητα των προϊόντων σας.

Η προσθήκη επιλογών για εξατομικευμένα προϊόντα, όπως η προσωποποίηση με τα αρχικά του πελάτη, μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον και να δώσει μία προσωπική πινελιά στα προϊόντα σας.

Επίσης, η συμμετοχή σε τοπικές εκθέσεις μόδας και διαγωνισμούς μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για την απόκτηση περαιτέρω αναγνωρισιμότητας.

Δες ένα παράδειγμα: https://fashion.cartify.gr

Απέκτησε σήμερα το δικό σου Cartify e-shop

Ιδέα 2: Χειροποίητα Έπιπλα και Διακοσμητικά

Η δημιουργία χειροποίητων επίπλων και διακοσμητικών αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αγαπούν την τεχνοτροπία και την προσωπική έκφραση μέσω της τέχνης του σχεδιασμού.

Από μοναδικά σχεδιασμένα τραπέζια και καρέκλες, μέχρι διακοσμητικά όπως καθρέφτες ή φωτιστικά, τα χειροποίητα έπιπλα μπορούν να αποτελέσουν μια ισχυρή πρόταση για τον online καταναλωτή που αναζητά κάτι πρωτότυπο και προσωποποιημένο.

Η χρήση ποιοτικών υλικών και η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι βασικά στοιχεία για να διακριθούν τα προϊόντα σας.

Για την προώθηση των χειροποίητων επίπλων και διακοσμητικών στο διαδίκτυο, η δημιουργία ενός ελκυστικού online portfolio ή μιας ιστοσελίδας είναι καθοριστική.

Παρουσιάστε τα έργα σας με υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και παρέχετε λεπτομερείς περιγραφές για κάθε κομμάτι.

Η προώθηση μέσω πλατφορμών όπως το Etsy ή το Instagram μπορεί επίσης να αποτελέσει μια ισχυρή στρατηγική για να φτάσετε σε ένα ευρύτερο κοινό.

Μην παραλείψετε να ενσωματώσετε την προσφορά εξατομικευμένων λύσεων, καθώς αυτό μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή ενός πελάτη.

Δες ένα παράδειγμα: https://home.cartify.gr/

 

Ιδέα 3: Χειροποίητα Κεριά και Αρωματικά Προϊόντα

Η κατασκευή χειροποίητων κεριών και αρωματικών προϊόντων είναι μια δημιουργική και συχνά χαλαρωτική δραστηριότητα που προσφέρει πολλές δυνατότητες για online πωλήσεις.

Με τη χρήση φυσικών υλικών, όπως σόγια ή μέλισσο κερί, και την προσθήκη αρωματικών ελαίων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γκάμα από κεριά σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και αρώματα.

Επιπλέον, η παραγωγή αρωματικών σακουλιών ή ραβδάκιων μπορεί να προσφέρει μια επιπλέον πηγή εσόδων.

Για την προώθηση των χειροποίητων κεριών και αρωματικών προϊόντων σας, επενδύστε σε ποιοτικές φωτογραφίες και περιγραφές που τονίζουν τα φυσικά υλικά και τα χειροποίητα στοιχεία των προϊόντων.

Η χρήση online πλατφορμών όπως το Etsy και το Instagram είναι ιδανική για την προσέγγιση ενός ευρύτερου κοινού που ενδιαφέρεται για οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Επιπρόσθετα, η παροχή επιλογών για εξατομικευμένα δώρα, όπως σετ δώρου με κεριά και αρωματικά προϊόντα, μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό παράγοντα για την προσέλκυση πελατών, ιδίως κατά τη διάρκεια των εορταστικών περιόδων.

 

Ιδέα 4: Χειροποίητα Κοσμήματα

Η δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων είναι μια εξαιρετική ιδέα για την έναρξη online επιχείρησης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα υλικά, όπως μέταλλο, γυαλί, πέτρες ή ακόμα και ανακυκλωμένα υλικά, για να δημιουργήσετε μοναδικά κομμάτια.

Με την προσθήκη προσωπικής πινελιάς και δημιουργικότητας, τα χειροποίητα κοσμήματα μπορούν να γίνουν ελκυστικά σε ένα ευρύ κοινό.

Χρησιμοποιείστε τα social media για να προωθήσετε τα προϊόντα σας μαζί με ενα online κατάστημα για την μέγιστη απόδοση πωλήσεων

Ιδέα 5: Χειροποίητα Παιχνίδια και Εκπαιδευτικά Είδη

Η δημιουργία χειροποίητων παιχνιδιών και εκπαιδευτικών ειδών προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδυάσετε τη δημιουργικότητα με την αγάπη για την παιδεία.

Ξεκινήστε με απλά προϊόντα όπως χειροποίητα ξύλινα παζλ, εκπαιδευτικές κάρτες, ή παιχνίδια που αναπτύσσουν τις κινητικές δεξιότητες.

Η χρήση φιλικών προς το παιδί και μη τοξικών υλικών είναι απαραίτητη για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών.

Για την προώθηση των χειροποίητων παιχνιδιών και εκπαιδευτικών ειδών σας, δημιουργήστε μια έντονη online παρουσία σε πλατφόρμες όπως το Etsy και το Instagram.

Προβάλετε την εκπαιδευτική αξία και την ποιότητα των προϊόντων σας με λεπτομερείς περιγραφές και ελκυστικές φωτογραφίες.

Προσφέρετε προσωποποιημένες επιλογές, όπως το όνομα του παιδιού σε ένα ξύλινο παζλ ή εκπαιδευτικό παιχνίδι, για να δώσετε μια επιπλέον προσωπική πινελιά.

Επιπλέον, η συμμετοχή σε online φόρουμ και κοινότητες γονέων μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση των αναγκών του κοινού σας και στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης προς τα προϊόντα σας.

Ιδέα 6: Οργανικά και Φυσικά Τρόφιμα

Η παραγωγή και πώληση οργανικών και φυσικών τροφίμων είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν την υγιεινή διατροφή και έχουν πάθος για τη μαγειρική.

Από σπιτικές μαρμελάδες και σάλτσες μέχρι οργανικά μπαχαρικά και ξηρούς καρπούς, τα φυσικά προϊόντα προσελκύουν μια συνεχώς αυξανόμενη βάση καταναλωτών που αναζητούν ποιότητα και γνησιότητα στη διατροφή τους.

Όταν προωθείτε τα οργανικά σας τρόφιμα, είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στην ποιότητα και την προέλευση των υλικών.

Χρησιμοποιήστε περιγραφικές και ελκυστικές φωτογραφίες για να τονίσετε τη φρεσκάδα και την φυσικότητα των προϊόντων σας.

Η δημιουργία ενός ιστολογίου ή ενός καναλιού στα social media με συνταγές και συμβουλές για υγιεινή διατροφή μπορεί να προσελκύσει ενδιαφέρον και να δημιουργήσει μια πιστή κοινότητα.

Επιπρόσθετα, η συμμετοχή σε τοπικές αγορές και φεστιβάλ τροφίμων μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε αναγνωρισιμότητα και να ενισχύσετε την παρουσία σας τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και online.

Ιδέα 7: Επιδιορθώσεις και Ανακαινίσεις Παλαιών Ειδών

Η επιδιόρθωση και ανακαίνιση παλαιών ειδών, όπως έπιπλα, ρούχα, ή διακοσμητικά, είναι μια εξαιρετική ιδέα για όσους έχουν κλίση στην τέχνη της ανακατασκευής και της αναδημιουργίας.

Μπορείτε να μετατρέψετε αντικείμενα που έχουν αποσυρθεί ή φθαρεί σε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο, προσδίδοντας νέα ζωή και στυλ.

Η ανακύκλωση και η αναδημιουργία προσφέρουν μια βιώσιμη και οικολογική εναλλακτική στην παραγωγή νέων αντικειμένων.

Όταν προωθείτε τα ανακαινισμένα σας προϊόντα, είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στην ιστορία και τη μοναδικότητα του κάθε αντικειμένου.

Χρησιμοποιήστε πριν και μετά τις φωτογραφίες για να δείξετε τη μεταμόρφωση και να τονίσετε την ποιότητα της εργασίας σας.

Η πώληση μέσω online πλατφορμών όπως το Etsy ή η δική σας ιστοσελίδα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Επιπλέον, η δημιουργία μιας ιστορίας γύρω από κάθε αντικείμενο και η συμμετοχή σε τοπικές εκθέσεις ή αγορές μπορεί να βοηθήσει στην κατασκευή μιας πιστής βάσης πελατών που εκτιμούν την τέχνη της ανακαίνισης.

Ιδέα 8: Ψηφιακές Εικόνες και Έργα Τέχνης

Η δημιουργία ψηφιακών εικόνων και έργων τέχνης ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων για τους καλλιτέχνες και τους σχεδιαστές.

Από σύγχρονες ψηφιακές ζωγραφιές μέχρι εντυπωσιακά γραφικά και εικονογραφήσεις, οι δημιουργίες σας μπορούν να πωληθούν ως ψηφιακά αρχεία, εκτυπώσεις ή ακόμα και ως εμπορικές αδειοδοτήσεις για χρήση σε διαφορετικά προϊόντα.

Η προσφορά εξατομικευμένων επιλογών, όπως προσωποποιημένα πορτρέτα ή ειδικά σχεδιασμένα λογότυπα, μπορεί επίσης να αποτελέσει μια σημαντική πηγή εσόδων

Για την επιτυχή προώθηση των ψηφιακών σας έργων, η χρήση online πλατφορμών όπως το Etsy, DeviantArt, και το δικό σας e-shop είναι κρίσιμη.

Παρουσιάστε τα έργα σας με ελκυστικές και επαγγελματικές φωτογραφίες ή ψηφιακές απεικονίσεις, και εστιάστε στη δημιουργία μιας συνεπούς και αναγνωρίσιμης ταυτότητας μάρκας.

Επιπλέον, η διαρκής παρουσία και αλληλεπίδραση στα social media, όπως το Instagram και το Pinterest, μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε σε ένα ευρύτερο κοινό και να καταστήσετε την τέχνη σας πιο προσιτή σε πιθανούς πελάτες.

Ιδέα 9: Προσαρμοσμένα Διακοσμητικά Είδη Γραφείου

Η δημιουργία προσαρμοσμένων διακοσμητικών ειδών για γραφεία ανοίγει πολλές δυνατότητες για τους δημιουργούς.

Από χειροποίητους οργανωτές, ειδικά σχεδιασμένα στυλό και μοναδικά βιβλία σημειώσεων, μέχρι προσωποποιημένα μαγνητικά πίνακες και υποστηρίγματα για τον υπολογιστή, τα εξατομικευμένα είδη γραφείου είναι όχι μόνο πρακτικά, αλλά και ένας υπέροχος τρόπος για να προσθέσει κανείς μια προσωπική πινελιά στον χώρο εργασίας του.

Για την προώθηση των προσαρμοσμένων διακοσμητικών ειδών γραφείου, εστιάστε στην προβολή της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων σας.

Χρησιμοποιήστε τα social media, όπως το Instagram και το Pinterest, για να παρουσιάσετε τα δημιουργήματά σας με ελκυστικές φωτογραφίες και να επιδείξετε πώς μπορούν να βελτιώσουν τον χώρο εργασίας.

Η προσφορά επιλογών για εξατομίκευση, όπως το όνομα ή το λογότυπο του πελάτη, μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον και να κάνει τα προϊόντα σας πιο ελκυστικά για επαγγελματικές αγορές.

Επιπλέον, η συμμετοχή σε εκθέσεις δώρων και εκδηλώσεις επιχειρηματικών δικτύων μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για την προσέλκυση νέων πελατών.

Ιδέα 10: Χειροποίητα Σαπούνια και Καλλυντικά

Η κατασκευή χειροποίητων σαπουνιών και φυσικών καλλυντικών αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για την οικολογική και υγιεινή προσέγγιση στην περιποίηση του σώματος.

Με τη χρήση φυσικών υλικών, όπως αιθέρια έλαια, βότανα, και φυσικά βούτυρα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία από σαπούνια, λοσιόν, βάλσαμα και άλλα προϊόντα που τονίζουν τη φυσική ομορφιά και ευεξία.

Για την επιτυχή προώθηση των χειροποίητων καλλυντικών σας, είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στη φυσική ποιότητα και τα οφέλη τους.

Χρησιμοποιήστε online πλατφόρμες όπως το Etsy ή το Instagram για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας με ελκυστικές φωτογραφίες και δημιουργικές περιγραφές.

Η προσφορά επιλογών για εξατομίκευση, όπως ειδικά αρώματα ή συσκευασίες, μπορεί να προσθέσει επιπλέον αξία στα προϊόντα σας.

Επιπλέον, η συμμετοχή σε οικολογικές και φυσικές εκθέσεις προϊόντων, καθώς και η συνεργασία με τοπικά καταστήματα υγείας και ευεξίας, μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε την πελατειακή σας βάση.

Ιδέα 11: Προσωποποιημένα Τυπωμένα Προϊόντα

Η δημιουργία προσωποποιημένων τυπωμένων προϊόντων, όπως T-shirts, κούπες, καπέλα, και τσάντες, αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για επιχειρηματίες και δημιουργούς που αναζητούν έναν δημιουργικό τρόπο να εκφράσουν τις ιδέες τους.

Με την τεχνολογία ψηφιακής ή μεταφορικής εκτύπωσης, μπορείτε να προσφέρετε μια πληθώρα σχεδίων και μηνυμάτων που απευθύνονται σε διαφορετικά γούστα και ενδιαφέροντα.

Κατά την προώθηση των προσωποποιημένων τυπωμένων προϊόντων σας, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ελκυστικές και αποτελεσματικές παρουσιάσεις.

Χρησιμοποιήστε πλατφόρμες όπως το Etsy, το Instagram και το Facebook για να προβάλετε τα προϊόντα σας με δημιουργικές φωτογραφίες και να επιδείξετε την ποικιλία των σχεδίων και των προσφορών σας.

Επίσης, η προσφορά επιλογών για πλήρη εξατομίκευση, όπως η προσθήκη προσωπικών μηνυμάτων ή φωτογραφιών στα προϊόντα, μπορεί να προσθέσει σημαντική αξία και να αποτελέσει έναν ισχυρό παράγοντα διαφοροποίησης.

Η συμμετοχή σε εκθέσεις δώρων και άλλα παρόμοια γεγονότα μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση της εμβέλειας της μάρκας σας.

Ιδέα 12: Ηλεκτρονικά Βιβλία και Οδηγοί

Η συγγραφή και δημοσίευση ηλεκτρονικών βιβλίων και οδηγών αποτελεί μια άριστη ευκαιρία για εκείνους που έχουν πάθος με τη γραφή και τη μοιρασιά της γνώσης.

Είτε πρόκειται για οδηγούς αυτοβελτίωσης, εκπαιδευτικά εγχειρίδια, μυθιστορήματα, ή ειδικευμένα τεχνικά βιβλία, τα ηλεκτρονικά βιβλία προσφέρουν μια προσιτή και ευέλικτη λύση για τους συγγραφείς να φτάσουν ένα ευρύ κοινό.

Για την προώθηση των ηλεκτρονικών βιβλίων και οδηγών σας, είναι κρίσιμη η ενεργή παρουσία στα social media και η δημιουργία μιας ισχυρής online πλατφόρμας.

Πλατφόρμες όπως το Amazon Kindle Direct Publishing (KDP) προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία για αυτοδημοσίευση και πρόσβαση σε ένα μεγάλο κοινό.

Η δημιουργία ενός δυναμικού προφίλ συγγραφέα και η συχνή αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες σας μέσω blogs, newsletter, και social media είναι σημαντικά για την καλλιέργεια μιας αφοσιωμένης κοινότητας.

Επίσης, η συμμετοχή σε online φόρουμ και ομάδες σχετικές με το γράψιμο και την εκδοτική βιομηχανία μπορεί να είναι χρήσιμη για την ανταλλαγή ιδεών και την ανάπτυξη επαφών.

Συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, η δημιουργία και πώληση προϊόντων online προσφέρει μια απέραντη ποικιλία δυνατοτήτων και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για κάθε επιχειρηματία και δημιουργό.

Από τα χειροποίητα κοσμήματα και τα ψηφιακά έργα τέχνης, μέχρι τα οργανικά τρόφιμα και τα προσωποποιημένα τυπωμένα προϊόντα, οι επιλογές είναι πολυάριθμες και μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορες αγορές και κοινά.

Το κλειδί για την επιτυχία στον κόσμο του e-commerce είναι η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων που αντικατοπτρίζουν τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητά σας, η επενδυμένη προσπάθεια στην προώθηση και το marketing, καθώς και η ανάπτυξη μιας στενής σχέσης με το κοινό σας.

Κάθε μία από τις δώδεκα ιδέες που παρουσιάσαμε μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια δυναμική και κερδοφόρα online επιχείρηση, αρκεί να προσεγγίσετε την αγορά με στρατηγική, πάθος και δημιουργικότητα.

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη δημιουργία και πώληση προϊόντων στο internet:

Τι μπορώ να φτιάξω στο σπίτι για να το πουλήσω;

Μπορείτε να φτιάξετε σχεδόν οτιδήποτε από το σπίτι για να βγάλετε επιπλέον μετρητά, με την προϋπόθεση ότι έχετε τον χώρο και τα εργαλεία για να το κάνετε.

Η δημιουργία μιας κερδοφόρας οικιακής επιχείρησης ξεκινά με την εύρεση της σωστής ιδέας.

Οι χειροτεχνίες DIY, όπως πλεκτά κασκόλ, σαπούνια, ψημένες λιχουδιές για κατοικίδια, μπόμπες μπάνιου, κροσέ και κοσμήματα κοστουμιών είναι όλα εύκολα πράγματα για να φτιάξετε και να πουλήσετε από το σπίτι, επειδή δεν απαιτούν εξειδικευμένες δεξιότητες ή εξοπλισμό.

Πώς μπορώ να βρω δημοφιλή πράγματα για να φτιάξω και να πουλήσω;

Το Pinterest, το TikTok και το YouTube είναι εξαιρετικές πηγές για τις τάσεις στα χειροποίητα αντικείμενα καθώς και για οδηγίες βήμα προς βήμα για να ξεκινήσετε.

Το Google Trends και οι αναφορές του κλάδου είναι επίσης χρήσιμες πηγές που βοηθούν στην εύρεση χειροποίητων αντικειμένων που έχουν μεγάλη ζήτηση.

Λάβετε υπόψη την εποχικότητα όταν λανσάρετε την επιχείρησή σας—τα είδη με τάση τα Χριστούγεννα μπορεί να μην έχουν την ίδια ζήτηση όλο το χρόνο.

Ποια χειροποίητα πράγματα κερδίζουν χρήματα στο διαδίκτυο;

Αυτό εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες.

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ζήτηση στην αγορά για τα προϊόντα σας, ότι κατανοείτε τη στρατηγική τιμολόγησης και ότι η περιστροφή σας στο προϊόν προσφέρει μοναδική αξία πάνω από τους ανταγωνιστές σας.

Ένα επιχειρηματικό σχέδιο και ένα οικονομικό σχέδιο είναι πολύτιμα έγγραφα που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την επιχείρησή σας και να υπολογίσετε τις δυνατότητές σας για κέρδος.

Πώς τιμολογώ τις χειροτεχνίες και τα χειροποίητα προϊόντα;

Υπάρχουν απλοί τύποι για τον καθορισμό μιας τιμής λιανικής για τα προϊόντα σας που συνυπολογίζουν όλα τα κόστη σας (υλικά, εργασία, γενικά έξοδα) συν μια σήμανση.

Υπάρχουν όμως πολλές άλλες στρατηγικές για τον καθορισμό των τιμών.

Λάβετε υπόψη τη μοναδικότητα των αντικειμένων σας καθώς και την αντιληπτή αξία.

Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, για παράδειγμα, μπορούν να αποκτήσουν υψηλότερες τιμές λιανικής για αντικείμενα παρόμοιου μεγέθους και προσπάθειας λόγω ζήτησης και αποθήκευσης.

Πού μπορώ να πουλήσω τα χειροποίητα προϊόντα μου;

Υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να πουλήσετε τα χειροποίητα προϊόντα σας—και δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο ένα.

Μπορείτε να πουλήσετε ηλεκτρονικά, αυτοπροσώπως και παντού ενδιάμεσα.

Προσεγγίστε ένα ευρύτερο κοινό ξεκινώντας το δικό σας κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop), ενώ παράλληλα πραγματοποιείτε πωλήσεις μέσω μιας ηλεκτρονικής αγοράς (όπως ένα κατάστημα Etsy) ή σε bazaar events στην περιοχή σας.

Έτοιμος να ξεκινήσεις μια online επιχείρηση;
Subscribe and Stay In The Loop

Αρθρογράφος

Αυτό το άρθρο αποτελεί μια συνεργατική προσπάθεια από την ομάδα μας.

Σχετικά Άρθρα

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερο περιεχόμενο

Εγγραφείτε, θα σας στέλνουμε τις προσφορές μας καθώς και χρήσιμα άρθρα – συμβουλές.

Με την εγγραφή, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης μας. Απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Τιμές
Βρες το κατάλληλο πακέτο για τις ανάγκες σου
Πρόσθετα
Ειδικά addons για κάθε περίπτωση
Blog
Ιστορίες, δεδομένα και συμβουλές για το Ecommerce.
Βοήθεια
Από την ομάδα του Cartify
Κοινότητα
Η πηγή σας για το Ecommerce
Newsletter
Γίνε πιο έξυπνος στο Ecommerce
Συνεργάτες
Πρόγραμμα συνεργατών
Ebook
Οδηγός κατασκευής eshop

Οδηγός Κατασκευής Dropshipping Eshop

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ την εισαγωγή και το πρώτο κεφάλαιο του ebook μας.

Ebook Cover Dropshipping Eshop με WooCommerce